Info/kontakt / Generalforsamling
21-11-2016
Så er der igen holdt en vellykket ordinær generalforsamling.
Beretningen fra Formanden og regnskabet blev gennemgået og godkendt uden bemærkninger.
Vi glæder os til at komme igang med årets brag af en fest, Halfesten
den 28. januar 2017 med Smukke Møller.
Ekstra ordinærgeneralforsamling

Onsdag den 7. september 2011 afholdt Liv i Stenlille ekstra
ordinær generalforsamling. 
 

Tom Jacobsen er ny formand
 
Michael Christensen og Morten Lind er indtrådt i bestyrelsen
Generalforsamling afholdt 10/3 2011. Ny bestyrelse er valgt - se info på forsiden. Generalforsamlingen blev afholdt i god ro og orden. Der blev vedtaget 2 stk. vedtægtsændringer og disse vil blive tilrettet efter det konstituerende bestyrelses møde den 23/3 2011. Ligeledes vil formandens beretning kunne læses her på siden.

Bestyrelsens beretning vedrørende 2009.

 

Liv i Stenlille er nu 7 år gammel og allerede godt i gang med sit 8. år, men absolut stadig en ung og fremadstræbende forening med en masse forskellige aktiviteter for borgerne.                                                                   

 

Den sidste lørdag i januar formåede Liv i Stenlille at omdanne Stenlille Hallen til én stor ”alpenkneipe” og afvikle en fantastisk Tyrolerfest med farvestrålende oppyntning, tyrolerklædte gæster, tyrolermusik og masser af øl og feststemning for over 500 mennesker. Det blev absolut en succes og vi modtog stort set kun roser for arrangementet som oven i købet også gav et godt økonomisk overskud.

 

Stenlille Festivalen blev i 2009 afholdt for 6. gang, og det var lørdag den 20. juni, hvor det var perfekt festivalvejr.

Årets program bød på følgende kunstnere:

Tonight at Noon, som var et lokalt ungdomsband, der fik lov at åbne festivalen.

Niels Plys, Trylleklovnen fra Lalandia, som underholdt børn og barnlige sjæle.

Erik Grip Duo, som med sine kendte viser, måske mest henvendte sig til det ældre publikum.

Alien Beat Club fra X-factor, som for første gang i festivalens historie trak så mange publikummer til, at der var kø næsten hele vejen fra Hovedgaden til festivalindgangen, hvor alt disponibelt personale måtte hjælpe med salg og påsætning af indgangsarmbånd, for at alle kunne nå at komme ind og se dem optræde.

Schirley, som ligesom Alien Beat Club, måtte bruge en del tid på at skrive autografer efter koncerten.

Pearl Harbour, som var endnu et lokalt ungdomsband.

Om aftenen fyrede Nikolaj og Piloterne den af, efterfulgt af

Nice Little Penguins og som slutband kom

Hvide Løgne og spillede alle de kendte Danske hits fra 80’erne og 90’erne, så hele festivalpladsen sang med.

Festivalen havde besøg af omkring 2000 gæster i løbet af dagen og aftenen og det betød – sammen med festivalens sponsorater - at festivalen for første gang i sin historie faktisk løb økonomisk rundt og landede meget tæt på et 0.

 

Foreningens store arbejde med Stenlille Festivalen betød også, at Sorø Kommune i 2009 valgte at tildele kommunens Kulturpris til Liv i Stenlille.

Ved et rigtig flot og hyggeligt arrangement i Stenlille Hallens selskabslokaler lørdag den 7. november, med hyggemusik, lækkerier til ganen og flotte og rosende taler, fik bestyrelsen overrakt Kulturprisen sammen med et beløb på kr. 5.000,- til forenings arbejde.

 

Ved Stenlille Handels- Håndværker- og Borgerforening´s julemarked i Stenlille Hallen søndag den 29. november havde Liv i Stenlille en stand, hvor vi reklamerede for foreningen og åbnede for billetsalget til halfesten, som skulle afholdes i Stenlille Hallen den sidste lørdag i januar i år. Festen var planlagt som en 80’er fest med det succesrige band fra festivalen, Hvide Løgne, sammen med Kim Larsen jam bandet Stakkels Jim og diskotek Op og Stå med dj Morten Lind. Dét, sammen med succesen fra Tyrolerfesten, så ud til at falde i folks smag, for allerede på denne første billetsalgsdag, blev der solgt ca. 170 billetter og der blev i øvrigt senere totalt udsolgt.

 

Julemærkemarchen 2009 var søndag den 6. december, med startsted fra Stenlille Hallen, og det var – traditionen tro - Borgmester Ivan Hansen, der åbnede marchen og selv deltog sammen med ca. 130 mennesker, der alle gik en tur på 5 eller 10 kilometer i vores dejlige lokalområde og dermed var med til at støtte børnene på Julemærkehjemmene i Danmark. I år blev deltagerne forkælet med mulighed for gratis æbleskiver, gløgg, kaffe, slushice, øl, slik og kager hos to lokale sponsorer på ruterne.

 

Vi har i løbet af 2009 stået for 7 SodaDisk – på Stenlille Skole - for børn i 3.- 7. klasses alderen. De er blevet så populære, at mange børn fra naboområderne bliver kørt hertil af deres forældre, og det betyder at der faktisk hver gang er helt fyldt op med de 150 børn som der er plads til i festlokalerne – og ofte står der omkring 20 børn ude i kulden og håber at nogle går hjem, så de kan komme ind.

 

Vi har også afholdt 7 LiS-fester for de unge mellem 14 og 17 år. Deltagerantallet ved disse fester har været en del mere svingende i 2009 end vi tidligere har oplevet. Deltagerantallet har været helt nede omkring 80 deltagere, selvom der også hér er plads til 150. Faktisk måtte vi aflyse en LiS-fest i marts måned pga. manglende billetsalg, men dette skyldtes formentlig, at der denne aften var X-factorfinale i tv, hvor de unge så hellere ville heppe på vores lokale Marcel, som jo deltog i gruppen Alien Beat Club.

I slutningen af året nåede deltagerantallet dog tilbage til sit normale leje, hvor der også ved disse fester plejer at være udsolgt.

 

Selve SodaDisk og LiS-festerne kører rigtigt godt og uden større problemer, men det har dog været nødvendigt at statuere nogle eksempler for at dæmme op mod børn som har drukket alkohol, inden de kommer til vores SodaDisk og unge som forsøger at rode euforiserende stoffer sammen med vores LiS-fester. Vi føler dog stadig at vi har rigtig godt styr på det og samtidig har vi et rigtig godt samarbejde med kommunens SSP-konsulenter, så der også dér bliver fulgt op på de unges problemer.

 

Ud over alle disse arrangementer, har der igen i år også været en flok stærke unge og voksne, der drog til Sønderjylland og knoklede med at pille en stor festivalscene ned på Nordborgfestivalen, hvilket sponsorerede scenelejen ved Stenlille Festivalen.

 

Vi har med tilskud fra Sorø kommune indkøbt og indrettet en stor container, hvor vi kan opbevare de fleste af alle foreningens ting.

 

Bestyrelsen har sammen med bestyrelsessuppleanterne, ”tovholdere” og andre LiS-medlemmer holdt en række LiS-møder igennem året, for at planlægge og følge op på de mange arrangementer.

 

Vores hjemmeside bliver stadig flittigt brugt og har haft langt over 20.000 besøg alene i 2009.

 

Bestyrelsen vil gerne takke alle foreningens medlemmer, sponsorer og samarbejdspartnere og der skal naturligvis lyde en kæmpe stor tak til alle unge og voksne, der har hjulpet foreningen i deres mange gøremål. Uden dem ingen forening og ingen arrangementer.

 

Hermed vil jeg slutte årets beretning med en stor tak for det gode samarbejde i bestyrelsen og en stor tak for endnu et godt år med Liv i Stenlille.

 

Formand

Sten Nordal  
 
KLIK HER og se referat fra generalforsamlingen

 

 

 
Den nyvalgte bestyrelse i 2009.
 
Bestyrelsens beretning vedrørende 2008.

 

Liv i Stenlille er nu i gang med det 7. år. Ved udgangen af 2008 havde foreningen 506 unge medlemmer under 18 år og et mindre antal betalende medlemmer over 18 år samt en del medlemmer som betalte for deres medlemskab ved at stille deres arbejdskraft til rådighed for foreningen.

 

Liv i Stenlille Kalenderen er fyldt med aktiviteter.

 

Vi har i 2007 stået for 7 SodaDisk – på Stenlille Skole - for 3.- 7. klasse – med 80-130 børn og 10-12hjælpere hver gang. Endvidere har vi lavet 8LiS-fester for de 14-17 årige i Stenmagle Forsamlingshus. Her har der hver gang været 100 -150 unge mennesker og 14-18 voksne hjælpere.

 

Selve SodaDisk og LiS-festerne kører rigtigt godt og uden større problemer, dog er det stadigt svært, at skaffe voksne hjælpere nok til LiS-festerne.

 

Liv i Stenlille Festival 2008 blev afholdt lørdag den 30. juni – for 5. gang. Iført shorts og stråhat åbnede vores lokale skuespiller Bjarne Henriksen festivalen.
 
Det første musikalske indslag på scenen var Medvind – et band fra Sorø Musikskole, med unge i alderen 15-17år med Rebecca som forsanger.
 
Frøken Tølløse fra ”Scenen er din” var tilbage på festivalen og hun sang bl.a. Barndommens gade og Get together. Bagefter var det tid til lidt hårdere musik da bandet Mynona gik på scenen og fyrede den af. Derefter var tiden inde til Mek Pek Åh Abe Show, og på det tidspunkt var festivalpladsen helt fyldt op.
 
Mek Pek fortsatte som konferencier resten af festivalen.

Deja Vu – endnu et lokalt band fra Stenlille og omegn – spillede en masse gode country/countryrock numre. Herefter kom Harness – to spasmagere fra Irland og Skotland som selvfølgelig spillede skotsk/irsk folkemusik med et godt mix af pop/rock.

 
Da Frederik fra X-factor var på scenen, drillede lyden lidt, så sammen med Mek Pek udnyttede de tiden til at lave et helt lille show på scenen fyldt med sjov og spas.
 
Brdr. Gyldenkærne som tidligere har været med til Stenlille Festivalen gik derefter på scenen og så var det tid til 60’er og 70’er musik.
 
Lasse Petersen – endnu en genganger, som mange havde set frem til at både se og høre igen, fik virkeligt festivalen til at gynge.
 
Næste hovednavn var det top aktuelle festivalband Tournesol, som virkeligt forstod at holde gang i festivalen.

Rock Nalle rundede Stenlille Festival 2008 af med alle hans gamle klassikere. Da Rock Nalle var færdig på scenen begyndte Stenlille festival 2008 stille og roligt, at lukke ned mens musikken fortsatte i teltet indtil kl. 01. 

 

Julemærkemarch 2008 var søndag den 7. december, med startsted fra Stenlille Hallen, her var det Borgmester Ivan Hansen der åbnede marchen og selv deltog sammen med ca. 130 mennesker, der alle gik en tur på 5 eller 10 kilometer i vores dejlige lokalområde og var dermed med til at støtte børnene på Julemærkehjemmene i Danmark.

 

Ud over disse mere festlige tiltag, har bestyrelsen sammen med bestyrelsessuppleant-erne, ”tovholdere” og andre LiS-medlemmer holdt en række LiS-møder igennem året.

 

Der har også været en flok stærke unge og voksne, der drog til Sønderjylland og knoklede med at pille en stor festivalscene ned på Nordborgfestivalen, hvilket sponsorerede scenelejen ved Liv i Stenlille Festivalen.

 

Vores hjemmeside har fået helt nyt look og bliver stadig flittigt brugt. Vores nye hjemmeside har allerede haft langt over 5000 besøg.

 

I slutningen af året blev der arbejdet rigtig meget, for at forberede den årlige Stenlille fest sidste lørdag i januar i Stenlille Hallen, efter at SIF havde valgt at droppe denne begivenhed og overdrage den til vores forening. Selvom festen ikke blev afviklet i 2008 som beretningen jo omhandler, syntes jeg alligevel at jeg vil nævne at forberedelserne bar frugt og gav et særdeles vellykket arrangement, som også gav en god økonomisk indsprøjtning til foreningen, så der er ingen tvivl om, at det er et arrangement, som vi bliver nødt til at følge op på igen til næste år.

 

Hvis vi i øvrigt skal kigge på fremtiden, kan jeg fortælle at vi har planlagt at afholde ca. 8 LiS-fester i 2008 og det bliver ca. det samme antal Soda-Disk.

 

Stenlille Festivalen bliver holdt den 20. juni og der skal bestyrelsen først for alvor i gang med forberedelserne nu.

 

Julemærkemarchen bliver igen den 1. søndag i december.             

 

Bestyrelsen vil gerne takke alle foreningens medlemmer, sponsorer og samarbejdspartnere og der skal naturligvis lyde en kæmpe stor tak til alle unge og voksne, der har hjulpet foreningen i deres mange gøremål. Uden dem ingen forening.

 

Hermed vil jeg slutte årets beretning med en stor tak for endnu et godt år.

 

Formand

Sten Nordal

 

Referat af Liv i Stenlille – Generalforsamling.
Onsdag d. 11.3.09 kl. 18.30 Stenlille bibliotek. 

Birgit valgt til dirigent og noterede stemmevælgere.
Formanden fremlagde foreningens beretning og den blev godkendt.
Kasserer Claus Damm fremlagde regnskab 2008 og dette blev godkendt.   
Der var ikke modtaget nogen forslag, men bestyrelsen er fremkommet med to forslag til vedtægtsændringer.
§ 8 stk. 1: Foreningen ledes af en bestyrelse bestående af 9 medlemmer
§8 stk. 2.:  
Bestyrelsen vælges af den ordinære generalforsamling for 2 år ad gangen.
Der er mulighed for genvalg. Formanden og kasser vælges særskilt af generalforsamlingen. Opstillingsberettigede til disse to poster skal være mindst 18 år og myndige. Formanden er på valg de lige år og kassereren er på valg på de lige år. De øvrige bestyrelsesmedlemmer er på valg på skift  med hhv. 3 og 4 ved hvert valg.
Begge §-ændringer vedtages. 
Fastsættelse af kontingentIngen ændringer, vi fastholder 50 kr
 
Valg til bestyrelsen: Følgende er på valg:
Kasser Claus Damm: Ønsker ikke genvalg.
Bestyrelsesmedlem/næstformand Torben Mortensen: Ønsker genvalg Bestyrelsesmedlem Vivi Christophersen: Ønsker genvalg
Bestyrelsesmedlem Bent Ventrup – Ønsker at opstille til kasserer.Suppleant 1 Tom Jacobsen: Ønsker at opstille til bestyrelsesmedlem (2 år periode)
Suppleant 2 Tim buller Jensen: Ønsker genvalg som supleant
Revisor Hans Helge Rasmussen: Ønsker genvalg
Revisor Karsten Rasmussen: Ønsker genvalg
Revisorsuppleant Hans Henrik Mortensen: Ønsker genvalg                             Bjarne Hattens: Ny opstillet til bestyrelsen (2 år).
Janne Haagen: Ny opstillet til bestyrelsen (1 år).
Bjarne Grundt: Ny opstillet til suppleant (1 år).
Sten vil gerne på vegne af bestyrelsen sige en stor tak til Claus, for hans store arbejde i bestyrelsen og samtidig byde de nye medlemmer hjertelig velkommende.
                                  Generalforsamling 2008 er afholdt
Onsdag den 26. marts 2008 kl. 18.30
 i Stenlille Biblioteks mødelokale
_________________________________________________________

 

Bestyrelsens beretning vedrørende 2007.

 

Liv i Stenlille er nu i gang med det 6. år og er en forening i stadig udvikling - Foreningen tæller i dag i alt 427 medlemmer fordelt på 320 unge u/18 år og 107 o/18 år. Selvom foreningen er i stadig udvikling, må vi erkende at vi har haft en medlemstilbagegang på over 100 medlemmer over 18 år i forhold til 2006.(2006: 310 u/18 år – 230 o/18 år)

 

Liv i Stenlille Kalenderen er fyldt med aktiviteter.

Vi har i 2007 stået for 6 SodaDisk – på Stenlille Skole - for 4.- 7. klasse – med 80-100 børn og 10-12 hjælpere hver gang. Endvidere har vi lavet 6 LiS-fester for de 14-17 årige i Stenmagle Forsamlingshus. Her har der hver gang været 140-150 unge mennesker og 14-18 voksne hjælpere.

Selve SodaDisk og LiS-festerne kører rigtigt godt og uden større problemer, dog er det stadigt svært, at skaffe voksne hjælpere nok til hver fest.

 

Liv i Stenlille Festival 2007 blev afholdt lørdag den 30. juni 2007 – for fjerde gang. Ruds Vedby Garden åbnede festivalen og borgmester Ivan Hansen holdt åbningstalen. Ungdomsbandet Amistate lagde ud med rock. Niels Plys fra Lalandia lavede et dejligt show for børnene og bagefter fulgte Lasse og Marcel der trommede på alt fra olietønder til cykler og plastikspande. Don & Thinghuus overtog med deres musikalske comedy og resten af dagen og aftenen var fyldt med en masse god musik med Lasse Petersen (scenen er din 2007), Tom Duke-box, Brdr. Gyldenkærne, Andy Goggin. Aftenens højdepunkt var Søren Berlevs Gas Show og Poul Halbergs Powertrio lukkede og slukkede for festivalen. Desværre havde vi i ugen op til festivalen fået afbud fra Pernille (Frk. Tølløse-Scenen er din 2005) De tre andre år har vi været heldige med vejret, men desværre så var vejrguderne ikke med os i 2007. Mange trodsede regnen og dagen igennem bakkede meget af byens befolkning op om festivalen, men desværre holdt regnen også mange væk fra Banevænget, så festivalen sluttede med et stort underskud.

 

Julemærkemarch 2007 var søndag den 2. december 2007, med startsted Stenlille Hallen, her var det også Borgmester Ivan Hansen der åbnede marchen og selv deltog sammen med ca. 130 mennesker, der alle gik en tur på 5 eller 10 kilometer i vores dejlige lokalområde og var dermed med til at støtte børnene på Julemærkehjemmene i Danmark. På den lange tur var der igen i år ”pit-stop” med mulighed for, at købe gløgg og æbleskiver på Assentorp Camping og alle kunne ved hjemkomsten hygge sig i Stenlille Hallen med det store julemarked, som Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening havde arrangeret for andet år i træk. 

Ud over disse mere festlige tiltag, har bestyrelsen sammen med bestyrelsessuppleanterne, ”tovholdere” og andre LiS-medlemmer holdt en række LiS-møder igennem året.

 

Der har også været en flok stærke unge og voksne, der drog til Sønderjylland og knoklede med at pille en stor festivalscene ned på Nordborgfestivalen, hvilket sponsorerede scenelejen ved Liv i Stenlille Festivalen.

 

Vores hjemmeside bliver flittigt brugt og har nu haft langt over 81.000 besøg.

 

Hvis vi skal kigge på fremtiden, kan jeg fortælle at vi her den 15. april har planlagt et kursus om konfliktløsning for en del af vores hjælpere. Vi har planlagt at afholde 8 LiS-fester i 2008 og det bliver ca. det samme antal Soda-Disk.

 

Stenlille Festivalen har 5 års jubilæum og bliver holdt den 21. juni og det foreløbige program byder på åbning ved Bjarne Henriksen, Konferencier,

 

Mek Pek, Sorø Musikskole (rock), Pernille (frk. Tølløse), Mynona (rock), Mek Pek-Åh abe show, Country musik, Harness (Irsk), Torben Lendager band, Brdr. Gyldenkærne, Lasse Petersen m band (scenen er din 2007), Tournesol(cd-aktuel) og Rock Nalle m/ band.

Julemærkemarchen bliver igen den 1. søndag i december.

SIF har valgt at droppe den årlige Halfest (Bamsefest) sidste lørdag i januar og har i den forbindelse spurgt om vi ville overtage denne opgave. Da vi selvfølgelig skal holde Liv i Stenlille, var betænkningstiden ikke særlig lang og vi vil naturligvis sørge for at den årlige halfest også vil komme til næste år.

 

Bestyrelsen vil gerne takke alle foreningens medlemmer, sponsorer og samarbejdspartnere og der skal naturligvis lyde en kæmpe stor tak til alle unge og voksne, der har hjulpet foreningen i deres mange gøremål. Uden dem ingen forening.

 

 

Hermed vil jeg slutte årets beretning med en stor tak for endnu et godt år.

 

Formand

Sten Nordal