Halfest / Tyroler Fest 2009

Stenlille Fest 31/1 2009

Årets Tyroler Halbal i Stenlille.

 

Liv i Stenlille havde været på stikkerne fra morgenstunden for at danne rammerne til en rigtig tyrolerfest. Stenlille Hallen var omdannet til en stor hyggelig ”Alpenkneipe” og hjælperne havde iført sig tyroler tøj – alt var klar til fest.

 

Det var skønt at se så mange bakke op om denne fest. Alle var i fest humør og mange havde valgt at komme iført tyroler tøj. Morten Lind – Diskotek Op & stå - åbnede ballet og spillede masser af ”tyroler –syng med musik” og stemningen var bare i top fra starten. Allerede inden maden blev serveret, havde hele selskabet været oppe at stå på stolene og danse og synge.   

 

Klokken halv syv serverede Tennas Køkken – en rigtig lækker tyroler-øl-buffet. Al den gode mad, gode musik og gode stemning krævede selvfølgelig en masse forskellig god øl og baren blev flittigt besøgt af en masse festglade mennesker. I baren kunne man også købe sig en tyroler hat og det var der rigtigt mange der benyttede sig af. 

 

Cantus-tyrolerne kom på og spillede op til endnu mere tyroler stemning. Så var det tid til en lille pause, hvor ”Don & Tinghuus” underholdte med deres fuldstændig vanvittige utilregnelige og skæve musikalske komik. Spisningen var ved at være færdig og nu gav Cantus-tyrolerne den gas med dans på stolene og fælles kædedans i hele salen. Cantus tyrolerne spillede alt fra oberkrainer musik – musik fra München og Bayern til himmelhunden og John Mogensen. Sidst på aftenen tog DJ Morten Lind over igen og han sørgede for at dansegulvet var fyldt og stemningen var i top lige til allersidste dans.

 

Liv i Stenlille vil endnu en gang takke alle de frivillige, som gjorde det muligt at afvikle denne tyroler fest – en tak til alle sponsorerne til lotteri mm. - og selvfølgelig en kæmpe tak til de over 500 gæster, som bakkede op om endnu et halbal i Stenlille Hallen – den sidste weekend i januar – vi håber på, at se rigtigt mange igen til næste år.