StenlilleFestival / Stenlille Festival 2010

Stenlille Festival 2010

Stenlille Festivalen blev afholdt for 7. gang og Ruds Vedby Garden var
første indslag på dette års Stenlille Festival. De startede midt i Stenlille
by og marcherede gennem byen og sluttede med at spille op til en dejlig dag fyldt med god musik på festival pladsen. Vores lokale skuespiller Bjarne Henriksen åbnede herefter officielt årets Stenlille festival.

Mek Pek gik på scenen med sin sædvanlige energi og tryllebandt alle med sit utroligt sjove børneshow. Festivalpladsen var fyldt med glade børn og voksne og stemningen var i top. Efter sit show fortsatte Mek Pek, som konferencier resten af dagen.

Tobias fra Stenlille med kunstner navne Toby gik på scenen med to af sine egne rap numre. Toby er inspireret af Hip Hop, Nik og Jay. Toby fortsatte sammen med Vibration Ztation fra Sorø Musiskeskole. De spillede en masse Bob Marley musik, og har planer om at de næste år skal skrive deres egne sange. Både Toby og Vibration Ztation drømmer om at de engang kan leve af deres musik og Liv i Stenlille er glade for at vi kunne give dem muligheden for at afprøve deres kunnen på en scene.

Sussie og Leo er kitch, kult, og dem må man bare opleve. Sussie og Leo gav den gas på scenen og leverede et show i særklasse fyldt med humor og med fuld fart på og dette til stor begejstring hos publikum. 

Mac K & Company var næste band på scenen og de spillede irsk og skotsk musik stor indlevelse og glæde.

Nu var det tid til en pause i musikkenpå scenen og her var der underholdning i teltet med diskotek og dem som gerne ville se fodbold kunne følge med på ”stor” skærm.

Den danske singer-songwriter, Christian Brøns gik på scenen lidt over seks og gav os bl.a. hans nyeste "Bedst når vi er 2" og mange af hans andre kendte numre.

I 2006 havde Stenlille Festivalen første gang Henning Stærk på besøg så derfor var forventningerne store da Henning Stærk kom på scenen – Han levede helt op til vores forventninger. Henning Stærk fyrede den af med sin blues og gode rocknumre, som han udførte professionel med stor energi.

Nu var det tid til at de unge skulle forkæles – ”Skub til taget” – indtog scenen. Morten Hampenberg & Alexander Brown har skrevet dette hit og rapperen Yepha ligger vokal til. "Skub Til Taget" gik rent ind og de unge var ellevilde.

Nu var tiden inde til at runde festivalen af med en god gang Rock. Kings of Rock leverede virkelig varen – de kom bogstaveligt helt ud over scenekanten og levede helt op til deres navn. De er virkelig Kings of Rock og spilledealle deres numre så man troede det var de originale orkestrer der stod på scenen.

Super afslutning på en fed festival. Festival folket er trætte, men utroligt glade for vejr guderne forbarmede sigover os og gav os godt vejr kun medfå dråber regn. Rigtigt mange støttedeigen i år op om festivalen, hvilket vi er utroligt glade for – mange kom og festede i rigtigt mange timer.

Vi vil samtidigt takke for støtten fra private og erhvervsdrivende for uden dem er det ikke muligt, at afholde en sådan festival. Tak for en dejlig hyggelig festival med god stemning og god ro og orden.

Liv i Stenlille har gjort det igen og vi glæder os til næste år.